Система паралельного водіння «ASN-Agro»

Номер оголошення 466902

Опис

Підприємство «Велес-Агро Черкаси» пропонує купити систему паралельного водіння «ASN-Agro». Це професійне навігаційне обладнання, що використовується в сільськогосподарській техніці. Придбати систему «ASN-Agro» доцільно для проведення робіт, що вимагають високої точності. Наприклад, посіву, обприскування рослин від бур'янів і шкідників, внесення в ґрунт мінеральних і органічних добрив.

Система «ASN-Agro» являє собою навігатор, що складається з таких видів обладнання:

• Антена точного водіння АСН-5203. Адаптована для роботи в системах паралельного водіння і точного землеробства. Приймач виконаний з міцної литої пластмаси, має надійне магнітне кріплення і захист від GSM-сигналу, здатного створювати перешкоди для нормальної роботи приладу. Антенний кабель стійкий до механічних пошкоджень.
• Програмне забезпечення ASN-agro. Встановлюється на мобільний Аndroid-пристрій і використовує антену АСН-5203 в якості датчика поточних географічних координат, швидкості і путового кута. Додаток взаємодіє з антеною через Вluetooth.

Покупка системи «ASN-Agro» істотно полегшить роботу в полі із застосуванням широкозахватних механізмів. Спільне використання антени точного водіння АСН-5203 і програми ASN-agro дозволяє точно керувати важкою сільськогосподарською технікою в умовах поганої видимості у нічний час, в тумані, при сильній запиленості. Програма ASN-agro розроблена для експлуатації разом з антенами АСН.

Ціна комплекту «ASN-Agro» становить 12 000 грн. Купити систему паралельного водіння «ASN-Agro» можна, зателефонувавши або приїхавши в компанію «Велес-Агро Черкаси».

Ми знаходимося за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянського, 168. Для замовлення дзвоніть нам за телефонами: (050) 5223283, (067) 2384242, (050) 4384242. Контактна особа – Сергій Орлов.

Додаткова інформація на сайті veles.shop

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Безкоштовні авто- мото- оголошення в Україні З рук в руки Україна в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Безкоштовні авто- мото- оголошення в Україні З рук в руки Україна